Servicii - ZoneInvent

Program
8.00 - 18.00 Luni-Sâmbătă
Program
8.00 - 18.00 Luni-Sâmbătă
Program
8.00 - 18.00 Luni-Sâmbătă
Du-te la conținut
Servicii
Având cunoștiințe avansate de mentenanță, configurare, rețelistică, administrare, putem satisface orice dorință a clientului indiferent de dificultatea acesteia.
Mentenanță IT
Mentenanţa IT crește disponibilitatea echipamentelor și prelungește durata de viață a acestora.
Externalizare IT
Ai probleme cu rețeaua? Sau cu echipamentele hardware? Apelează la IT Outsourcing de la ZoneInvent și scapi de probleme
Consultanță IT
Imaginați-vă o afacere fără problemele cauzate de tehnologie.
Consultanta_IT
Consultanță IT
În orice domeniu de activitate se practică utilizarea sistemelor informatice. Pentru a funcţiona la parametrii optimi, sistemele informatice au nevoie de întreţinere şi service. Pentru asta echipa noastră de asistenţă vă stă la dispoziţie conform programului dumneavoastră de lucru, sau în cazul în care este necesar vă sprijinim non-stop 24h x 7 zile.

Consultantul nostru, împreuna cu clientul va efectua o analiză in scopul de a identifica nevoile şi problemele clientului.

Administrarea Rețelelor de Date
Proiectare, instalare și administrare rețelelor de date.
Cablare structurată
O cablare structurată bine construită determină un grad scăzut de probleme în cadrul companiei dumneavoastră.
Servicii Web
Ai nevoie de un site? Sau vrei să faci un update siteului tău? Îți stăm la dispoziție cu o mulțime de soluții la prețuri accesibile.
Externalizare IT
În prezent majoritatea companiilor utilizează externalizarea IT. Aceasta implică subcontractarea sau externalizarea anumitor funcții ale sistemului IT, către companii independente.

Beneficiile imediate: controlul costurilor IT, reducerea costurilor și forței de muncă, formarea, experiența, calificarea, certificarea, implementarea rapidă a noii tehnologii

Externalizare IT
Efectuăm la intervale regulate activităţi administrative cum ar fi:


- verificarea fişierelor log server (diagnosticarea defecţiunilor);
- actualizarea sistemelor de operare;
- protocoale de backup (securitatea datelor);
- verificarea utilizării hardware;
- verificarea fişierelor firewall;
- identificarea pericolelor sistemului IT;
- recomandări tehnice pentru rezolvarea problemelor;
- configurări de calculatoare si periferice.
Mentenanță IT
Mentenanţa IT constă in verificarea frecventă a echipamentelor IT, în scopul prevenirii situaţiilor de nefuncţionare a acestora.

Prin frecventa monitorizare a echipamentelor dumneavoastră, vă oferim informaţii despre performanţa lor şi eventualele riscuri de întrerupere a activităţii. În cazul incidentelor, intervenim în cel mai scurt timp, evitând situaţiile neplăcute, prin asigurarea intervenţiei la sediu sau de la distanţă.

Mentenanta IT
Rolul Administratorului


Înainte de a avea o rețea funcțională, administratorul de rețea trebuie să decidă cum gestionează accesul. Accesul include nu numai conectarea la o anumită stație de lucru, ci și accesarea resurselor. Înainte de a lua această decizie, administratorul trebuie să definescă metoda care va fi utilizată pentru a stabili cerințele privind numele de utilizator și parolele. Principalele două tipuri de conturi de rețea care permit gestionarea utilizatorilor rețelei sunt conturile de utilizator și conturile de grup.
În rețelele bazate pe server, accesul este acordat fiecărui utilizator printr-un cont individual. Crearea conturilor de utilizator și atributele aplicate acestor conturi sunt elementele prin care se gestionează accesul la resurse.
Administrare retelelor de date
Administrarea Rețelelor de Date
Administrarea retelei trebuie sa inceapa cu planificarea acesteia, cu documentarea ciclului de viata al retelei. In acest sens trebuie sa se inceapa cu configuratia curenta, raspunzandu-se la urmatoarele intrebari:
  • Ce hardware si ce software - ce versiuni - sunt utilizate in prezent?
  • Acestea sunt adecvate nevoilor utilizatorilor?
  • Cum este vazuta dezvoltarea retelei in viitor?

Ce înseamnă o bună cablare structurată


Cablarea structurată reprezintă un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce întră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri. Aceste standarde determină modul de cablare în formație 'stea', în care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack de 19 țoli), de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch-panel-ului) la un comutator de rețea (switch) montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge către un sistem telefonic PBX, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce.
Cablare_Structurata
Cablare Structurată
Cablarea structurată are în componență următoarele subsisteme:
  • Instalația de intrare
  • Camerele de echipament
  • Dulapul de telecomunicații
  • Backbone-ul
  • Cablarea orizontală
  • Componentele zonei de lucru

Servicii Web


A venit momentul să faci pasul cel mare și să iți crești afacerea cu responsabilitate sau vrei să devii cunoscut în mediul online?
Indiferent de opțiune este nevoie de o bună optimizare, bazată pe studii de piață și pe un mesaj clar transmis potențialilor clienți.
Alături de noi vei primi consultanță și servicii conexe profesionale cu ajutorul cărora vei deveni mai vizibil online.
Servicii_web
Servicii Web Design și Creație Web
Optimizarea fiecărui site în parte pornește de la concepția structurii paginilor web, optimizarea textelor și a imaginilor, având ca focus principal atât viteza de încărcare a site-ului cât și optimizarea pentru motoarele de căutare SEO.

Interfețele grafice sunt concepute pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive), fiind testate înainte de lansarea site-ului pe sisteme de operare și browsere diferite.

ADDRESĂ

Dărăști
Str. 1 Decembrie 1917, Nr. 76
Jud. Ilfov, România
TELEFON

+40 727 980 762

Înapoi la cuprins